BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

4.1.12

Soredemo, I Want To Continue Protecting You



assalamualaikum

esok aku akan fly

lama x update blog

tau x knape?

sbb aku ade cuti sbulan stgh

kalau aku cuti sehari dua je,

mungkin aku akan update

tp sbb ade sbulan stgh

setiap ari aku ckp

"ade mse lg. cuti pjg lg"

yes, my weakness. Aufschieben. (google it)

konsep ni sama je la dgn

"knape aku xpnah pegi i-city walaupun aku duduk kt shah alam?"

sbbnye i-city tu pun kt shah alam

jd, ble terpk nk pegi, tp mls,

dtg la jwpn

"la, i-city tu dkat je, bile2 bleh pegi"

akhirnya, tgk la, esok dh nk fly, xpegi2 skali pun

tp xpegi i-city, xdela teruk sgt

cumanya nk kate, elakkan btangguh

lakukan benda tu sekarang

sbb kita xtau kita akan ade peluang atau x lg pd masa akan dtg

utk wat mende tu

oleh itu, azam taun baru ni

TAK NAK BERTANGGUH

baiklah sahabat2

doakan aku selamat sampai kat jerman

doakan aku dimudahkan segala urusan

doakan aku dikuatkan iman masa ada ujian

xsangka, 2 stgh tahun psediaan dh abis

cpatnya mse blalu, hurm...

it feels a bit lonely, isn't it?

jaga diri, jaga iman

assalamualaikum



"thinking of future brings even more tears" - ikeuchi aya

"i will see...konayuki"

4 orang telah berkata....:

jiranmafiarussia said...

selamat fly kawan.

have a safe journey, insyaAllah.

twinkle twinkle said...
This comment has been removed by the author.
MYRA said...

salam, nk tanya.
kenal takk haiqal iman di sekolah kisas dulu?
terima kasih. :)

Annas Alias said...

jiranmafiarussia:

alhamdulillah slamat sampai. terima kasih~

myra:

wsalam. haiqal iman tu batch mane ye? kalau batch sdiri xde name cmtu. maybe junior kot, huhu