BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

19.5.12

What's The Point of Being Together, If We Can't Share Our Sadness and Loneliness

assalamualaikum

lame dh xupdate

lame sgt2 dh

tibe2 arini bukak blog 

tgk balik post2 lame

best jugak bblogging

tgk post lame2, byk org komen

menunjukkan ada org bace

yg xbestnye

ble xde org bce la, huhu

nampak sgt nature manusia ni

suka ble ade org bg perhatian

cmne kte nk org bg perhatian kt kte?

kte lah yg tlebih dulu kne bg perhatian kt org

haaaa

ade jugak kwn2 tanye, ble nk update blog

xsangke gak la, ade org suke nk bce blog yg boring ni

tharu i

btw, td tgk post2 lame, rase mcm org lain yg tulis cmtu

dulu ayat2 aku cm hilarious, bright, funny (or try to be so, huhu),

yg akhir2 ni, mcm dark, serious, cold, emo dll

ade kwn kate, aku dh lain

mungkin jugak, aku pun ade gak rse cmtu

aku rse kosong kt jerman ni sbnanye

blaja pun mcm air hujan jatuh atas lantai simen

ni mesti kurang pengisian rohani

ataupn mungkin sbb xde teman nk bkongsi 

(tu yg tulis blog arini tu, haaaaha)

xde org yg btul2 aku bleh jln skali dgn dia tiap mse

kt kisas, aku ade kwn cmtu

kt intec pun, bleh la 

kt sini, senior2 ngn kwn2 bleh je duk ngn aku, sembang2, gelak2

tp not to the level yg terase ke hati

sbb ape?

aku rse aku tau sbb ape

aku rpt ngn diorg pada pkara2 keduniaan

buat mkn2 skali, gi trip sana sini skali, sembang psl study

btul, tu mmg menjadikan aku rapat, 

bahkan aku rse aku among junior yg plg kamceng ngn senior

(wahh, perasan)

tp still lack something

dgn kwn2 kisas aku, ktorg wat mende same

albeit, ktorg ade smyg jemaah skali

pastu sorg akan tegur yg len

sbb tu aku rase

org yg lg bmakna bg aku adelah org yg plg byk menasihati aku

tu je luahan perasaan hati arini, 

org laki ni, mulut di hati, x open byk2 kt org

dia open kat sorg je iaitulah...jeng3

hahaha

pengumuman2, insya-Allah pasni nk aktifkan balik blog ni...kalau ade mse, har2

until next time then, assalamualaikum

(enjoy the random pic)




one of the scene in japanese drama galileo

nice detective+physics drama 

(xsangka ade drama yg mgabungkan 2 genre yg aku suke)

saje amek gamba ni sbb backgroundnye astounding and somehow...looks deep




gambar kt future leader training, pangkor, awal januari 2010

jd jpkca mse ni, wahhh mudanya aku mse ni




let this fb conversation tells it all

wajihah: ni bukan llama ke abg nas?

wajihah: tp wajihah tgk dlm 1 buku komik ni, 

dia ckp nama binatang ni ALPACA

kwn nudin: komik? lawak kampus?

wajihah: btul

nudin: setelah lame aku melarang adik2 aku bce buku mcm tu, 

xsangka akhirnya berguna jugak 

indeed, name binatang ni alpaca

moral mural di dinding sekolah rendah: membaca jambatan ilmu






subhanallah, itik bmulut merah di pulau mainau

what impressed me is, the water around the duck forms

many concentric circles with radius of 2πr

E=hf,  F sinθ cosθ =   2 sinθ cosθ = σ sin 2θ
                                                         A                  2A

s(t) = A sin (ωt + θ)
v(t) = Aω cos (ωt + θ)
a(t) = -Aω (ωt + θ)

haha, saje men2 formula. hah? rse mcm pnah blaja?

ketahuilah...






pggl bomba mse c-care week

huhu, bukan sng nk handle event




bendera slovenia dlm gua postojna

subhanallah, cantik stalagtit dan stalagmit dlm gua tersebut

cmne air yg lembut tu boleh membentuk jd batu yg keras

Allah, hebat2




ktorg dan mdm hani, mse hari anugerah 2010

mse ni miss lagi, belum madam 

alhamdulillah, ms hani dh selamat melahirkan baby boy akhir tahun lpas xsilap

bestnye kawen, lol





mlm ni, 8:45 mlm, bayern munich lwn chelsea

champions league final

come on you blues!!! 



azri (yg obviously keletihan gile2) dan afiq

ni mase habuk ni, terima kasih korg, sian korg penat2, rindu korg

insya-Allah, cuti winter taun dpan, gi jepun ngn korea, huhu






ni plak mse kt klia, baru balik dr sarawak ni, hehe


the-known-before-happened book

aku semakin nakal skrg ni, aiyaaa

2 orang telah berkata....:

alrijal bittaqwa said...

mana gamba aku??

Annas Alias said...

yes! dh siap!