BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

5.10.14

Penantian Satu Penyeksaan

Assalamualaikum semua.


Kalo korg xsempat tgk bola seluruh match 2 jam, korg tgk video 15 minit je pasal game tu. Dia tunjuk la gol, peluang2 keemasan, smart save daripada keeper, controversial point dari match tu dll. Yang video 15 minit tu org panggil highlight. Yang kt bawah ni highlight study aku kt jerman selepas 2 tahun xtulis pape. 

Sekarang aku dah sem 6. Last post x silap 2 tahun lepas. Sekarang nak kembali aktif (you wish!) berblogging. Xsilap aku last post aku ada citer pasal subjek akaun susah masa sem 2. End up aku dpt markah paling elok pulak subjek tu. Tapi tu tak legend. Yg legendnya aku dpt 1,7 Technische Mechanik 2 sbb yg dpt markah 1,7 bis 1,3 2 orang je dan salah seorangnya aku. Alhamdulillah. Pastu sem 3 aku xpuas hati Technische Mechanik 3 aku dpt markah teruk sbb aku xde jam, so aku buat soalan susah dulu. Bila tgh buat soalan senang, tengok2 tinggal 10 min lagi, last2 soalan senang tu dpt buat separuh je T_T. Sem 4 plak aku fail Fertigungstechnologie sbb susah gila. Tp aku xde la down sgt fail sbb masa jwb dh boleh rasa dh fail, huhu. Pastu sem 5 aku praktikal kt LuK. Keje kt praktikal best, tp aku xsuka xdpt cuti 10 hari. Kalo nk cuti kena buat overtime, dhla sehari kena keje 8 jam seminggu. Pastu masa praktikal aku tarik 2 paper sem 6 dan alhamdulillah lepas walaupun markahnya so, so je, sobs2. 

Ada org baca lagi ke blog ni? Krik3...

Semoga Tuhan mengampunkan dosa kita semua dan dikurniakan kekuatan meninggalkan larangannya.

3 orang telah berkata....:

idil farhan said...

ado ore baco.sat bimbe

referee bias said...

welcome back

Asma' said...

lamo ana tunggu bro update. kipidab bro kipidab! :)