BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

31.7.09

Fruit Cocktail Is Delicious. Feeling Cocktail Is Malicious.

bismillahirrahmanirrahim.

GEMBIRA sbb.......

- hari ni baru aku tau yg komputer aku yg nyawa2 ikan ni, boleh digunakan utk mendownload sesuatu (perkara ni pd suatu masa dahulu ialah seperti menunggu kucing bertanduk). dah la boleh download, pastu aku dpt tau plak yg total video converter yg ade boleh berfungsi. syukur, alhamdulillah. aku xnak citer betapa teruknye komputer aku nih. dtg sendiri tgk. dan utk tau beliau mampu download dan convert file ialah suatu kerahmatan yg tiada tandingan. (ayat melampau)

-kelibat nudin membaca buku di rumah mula kelihatan. (ya Allah! apa da jd ngan adik aku ni?). sblum ni, nudin x pnah sentuh buku pun (buku pelajaran kat umah). ade skali mak aku paksa die baca buku, die wat2 gi amik buku. dan buku tu ialah ADDITIONAL MATHEMATICS F4. what the....??? syukur, alhamdulillah...

______________
SEDIH sbb.......
- "the summer~, is over and i doubt~, i doubt i'll be seeing u around~" blajo balik le...keje nk cuti je, adoiii
- bilo elaun nk masuk eh? duit ni mcm x suka je kat aku. duhhh~
-powerpoint utk islamic studies xwat gi. adoiii, bahana bertangguh. jgn jd mcm aku.
-selsemo. achoo!
______________
MARAH sbb.......
- izzah asek tanye "abg nas, duit elaung mu masok dok gi?". aku pun jerkah "KEKGI MASOK ORG BELI AH!!!! BUKANG ORG XMOH BELI, DUIT XDOK GI!!! GRRR". end conversation. haha.
_______________
PELIK sbb.....
-td kat surau, ade sorg gadis dtg mengaji pakai baju ketat. what the....??? nk pakai baju ketat gi disko r bodo. pelik btul.
end of a new post. hope you learn a lesson from it.
till then, assalamualaikum.

6 orang telah berkata....:

ainazirah said...

tahniah atas perkara2 gembira..

dahsyatnyer ko marah..

akunyer IS presentation dah lepas.. grup first wat presentation.. lalalala~
(tp folio on da way laa.. nk kne hantar rabu dpn.. huhuhu)

Mohamad Baihaqi bin Mohamad Basri said...

adik ko pengaruh dari mrsm kot...hehe..

aku punye IS presentation last sekali...rilek2 cukup..haha

gadis pakai baju ketat?...baguslah, lebih datang drpd x datang kan...

AxL VoGa said...

Lame dh aku x mengomen kt blog mg annas..haha

awe said...

btul2.
kita doa je lah moga2 dia berubah dr segi pakaian
amin~~

garang la ko mara adek ko
rasa cam ridu la plak nk tgk muke wajihah
(erk..pnah tgk ke seblum ni??)
dia comel sgt
kim slm ek kt dia

Annas Alias said...

aisyah nazirah

tq2.

haha. tu over sket. realnye xde r camtu. tp tension gak r asek claim adiah je. huhu.

nih akunyer IS 1st presentation la ni. huhu.

(ade folio ke?? duhh)

baihaqi

huhu. jgn bai, aku dh tanam smangat kisas dah dlm diri die.

haha. ilek2 gak bai, kang bertimbun nanti keje. ko dah r kne wat 3 folio 3000 m/s. hahaha.

Annas Alias said...

che

haha. time kasih byk mari komen. len kali mari r plok.

awe

insya-Allah.

haha. aku garang pun skali skala je. huhu. rindu wajihah? meh r umah aku, dekat je ngan intec. haha.