BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

7.8.09

Who Should I Give My Love To? (Even When I'm Not In Love)

bismillahirrahmanirrahim.

hurm, mcm byk mende nk citer, tp malas nk taip. huhu.
hurm, let's see...what is there to share
ok r, aku citer personal skit la ni kot
sape nk bace, bace, xmoh sudah
minggu ni xtau la knape
ape yg lecturer ajar, pyh nk tangkap
fizik linear law punye snang pun aku xleh buat
kimia lagi la jgn citer, pemende tah seme spdf tu
sampai pinar2 pala aku
seb bek math ngan mech ok skit
duhh, aku rase lain la
seolah2 aku jd makin bodo
xtau ah knape
byk melagho, byk wat dosa r ni
aduhh, camne la nih
doakan la aku berubah
harap2 ramadhan mendtg ni jd pemangkin aku berubah skit, kalaupun x byk
insya-Allah
moga diri lemah hina ini diberi kekuatan
utk melakukan ketaatan dan menghindari maksiat
alang2 wat post nih, aku nk kongsi skit citer la
moga2 dpt beri iktibar kpd org lain, apatah lagi diri aku
satu mlm, lpas balik surau, aku ngan din nek moto balik umah
on the way balik umah, kitorg lalu sblah pok cik misteri
(kitorg panggil die camtu sbb muka die ala2 misterius sket)
pok cik ni mmg slalu ke surau kalu x outstation
umah die plak mmg betul2 dekat surau tu
so, kitorg pun lalu dpan umah die
bile kona tu, nudin kate
"tu r anok pok cik misteri, gile ngguh, ayoh gi sura, anok paka gitu"
sbb aku x nampak anak die, aku suh nudin pusing balik
puhh!! mmg giler la anak pompuan die,
keluar mlm pukul 9 lebih, pakai mcm ape tah
ngan seluar ketatnye, duhh
yg terkejutnye, budak tu baru f3
aku terkesima la
sedihsedihsedih
ayah die penat2 kumpul pahala pegi surau mlm2
anak pompuan die plak jd penyebab die dpt dosa balik
isk2, aku kesian betul pakcik misteri tu
nudin kate anak die lalu sblah wat dono je
xde pun nk kate nk kuar ke ape
apelah sbb jd mcm ni???
uhuh, aku pun xtau nk kate ape
aku cuma sedih...
ade satu ceramah, aku dgr
die kata, ibu bapa, ade yg masuk neraka dgn sbb dosa anak diorg je
belum campur dosa diri sendiri lagi
Ya Allah! beratnye jd mak ayah
ntah mcm mane la nanti
tu ayah die org surau dah
tp masih x betul perangai
kalu yg len, apatah lagi
amiklah ape yg baik
dan tlglah doakan agar dikurniakan kefahaman yg tinggi kpd diri aku ni
aku betul2 rase something missing masa blaja
till then, take care, love ur parents
assalamualaikum

5 orang telah berkata....:

ainazirah said...

huhuhuhu

doa' moga2 kte sumer sntiasa dlm keadaan sedar~

wawan said...

insyaAllah
doa2 tu diterima nnti...

Emberpen said...

ana tumpang sedey untuk pakcik tu.
tu la, nk jd parents bkn senang.
tp xpe, kita sama2 bljr dr pkara2 ini sume.
enta gtu?
ana pun gtu gak, tp mslh ana pd subjek fizik.
mecha, maths, german n kimia ana alhamdulillah ok stakat ni.
hahaha
nnt ada hari kita blh buat study group nk? hahaha

AxL VoGa said...

Masyaallah~

Annas Alias said...

aisyah nazirah

insya-Allah

wawan

em. sama2 doakan.

muhd

huhu, cuti2 bleh r kot muhd. bleh speaking jerman skali. hehe.

che

em.