BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

23.7.10

Ikut

bismillahirrahmanirrahim



(background song: five for fighting - superman(it's not easy))




makin lama, makin jarang update blog




erm...ok, 1st, result sem 2 kot




result alhamdulillah~




dpt 12




meskipun turun, tp lepas cut-off point




fizik = 4B, kimia = 3C, mech & math = 5




tp kecewa gak la sbb turun




hurm...xtau knape rse lemah/xbmaya/sedih?




maybe sbb arini penat




mane taknye sampai 3 kali mesyuarat




tp in some way, this feeling is quite nice in its own way




i become quieter and have a lot of time to think about myself




rse cm duk dlm dunia sdiri




hurm...byk mende nk kne pk akhir2 ni




study lg, kje lg




moga2 ade kekuatan dan komitmen utk semua tu




hidup ni xsemudah yg disangka




sbb tu background song lagu superman




superman pun mengeluh ade mslh, huhu


dan aku bukannye superman




*******




aku pnah bce ktne ntah kalau xsilap




manusia bile die berfikir, otak die akan kuarkan frequency ke ape ntah




lbih kurg mcm tu la




dan kalau xsilap gak,




bila kte fikirkan seseorg, seseorg tu akan fikirkan kte gak




kan kdg2 terjd kan




kte tgh ckp2 psl sesorg, pastu tbe2 org tu lalu




pastu kte pun akan ckp,




"hah, pjg umur, pendek akal, baru cter psl ko"


td pun cmtu gak, hurm...


*******


mula2 aku igt nk masuk futsal utk inpro


tp ntah cmne, aritu aku berfikiran negatif


aku igt budak a-level ramai dekat 300++


die nk amik bape org jer


so, peluang aku nk tpilih tipis r, 1/300++


tp, sbnanye, kalau aku pegi,


peluang utk aku tpilih adelah 6/7


what?? that high??


of kos, kalau aku pegi pmilihan


akan ade 14 org dtg dan die pilih 12 out of 14


ohhhh, bodohnyeeee, asal skit sgt org dtg?


bukan bola tu pmainan plg diminati dlm dunia ke? duhhh~


kecewa btul, tp nk buat cmne


tp xkisah r, sbb skang petang2 aku nk start men futsal


baru2 ni main dan jd keeper


i've always thought i wasn't born to be a goalkeeper


before this, my goalkeeping skill is rubbish


absolut rubbish


but then baru2 ni, i managed to pull out a string of save mse men


now i feel more confident to play as a goalkeeper


wahaha, best gler dpt save bola dan tgk muka org kecewa xleh skor


hahahahaha


oklah, sampai sini je kot


nnt ble2 update lg insya-Allah~




"dan jgnlah kamu merasa hina, dan jgnlah kamu merasa sedih.


kamulah org yg mulia sekiranya kamu beriman" 3:139




assalamualaikum




"ausmat has a 'berbatov'. this 'batov' has a really great ability that is he CAN'T score goals. yes, come to think of it, who couldn't score a goal when there is no one between the sticks?? yes, there is only one person....that ausmat's 'batov'"


8 orang telah berkata....:

AxL VoGa said...

haha..annas macam byk mnde nk ckp tp xtw nk ckp ape..erk..haha

Annas Alias said...

che

huhu, agak r che, maybe sbb lme dh xupdate, so, ble nk update, byk sgt mende berlaku dan xtau nk cter mane satu..che mmg power r buleh bce mende dlm kpale org, huhu

ainazirah said...

x paham la paragraph last
do u mind to explain?

Annas Alias said...

aisyah

begini, berbatov merujuk kpd seorg penyerang man united yg flop/gagal/xmenjadi dan seumpamanya. jd, mse aku men futsal, ade sorg budak ausmat yg ade berpuluh2 peluang utk menjaringkan gol tp xde satu pun yg masuk (kne tiang/shot straight ke keeper/tersasar dll.) dan yg lebih teruk ialah bile skali tu, bile dh abes men, die praktis shooting dgn XDE ORG JAGA GOL dan betapa 'berbatov'nye die, bola tu kne palang. huh!

wana said...

hebat r!!! annas men bola... huhu.. go go annas!!!! ak sokong ko dri tepi.. hehe

ainazirah said...

oo.. ok~ ape kate ko bg link post ni kat die?? hahahahhaaa

Annas Alias said...

wana

errr, perli ke ape ni?

aisyah

hahaha, terima kasih atas cdgn. cdgn xkan dipertimbangkan, haha

AxL VoGa said...

haruslah sbb ak pun camtu...haha