BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

24.9.09

Bergaya Dengan Penuh Beraya. (Eh?)

bismillahirrahmanirrahim
nota: post ni byk smangat
hurm, minggu raye citer psl raye r
jd, aku menghadapi hari raye pertama & kedua yg agak tipikal
yg lainnye ialah...haha, aku bley tangkap gambar
taun lpas xdok enset, mane bleh tangkap gambor, huhu
tp hari raya ke3 taun ni mmg lain dr yg lain sbb...
haha, aku beraya ngan kwn2
mmg giler r beraya,
dr kuala ganu ke kuala berang, pastu ke dungun, pastu ke kuala berang balik,
pastu sesat (sesat ke? haha) wakaf beruas kjap, haha, pastu baru balik kuala ganu balik
huhu, satu terengganu aku pusing, giler ngguh
dan ari plg slack jugok adelah raye ke3
hok tu malas r nk crite, pjg dan menyakitkan ati
so, just tgk je r gambo2 yg ade dan sedikit cerite di sbaliknye.
yeargh! (er, tersemangat plak, aku tarik balik)

gambo pnuh family nenek belah mak aku.

mase beraye umah tok sedare aku, adik aku 2 org ni prasan

baju raye diorg same kaler ngan dinding umah tok sedare aku tu

haha, kebetulan/kesalahan? hurm...


adik mak aku a.k.a mok de & kakak adik mak aku a.k.a mak aku!


kimi dan wajihah yg da hilang smangat nk braye ptg tu. men beskal la~



junior2 bwh aku. dr kiri, ijah, ipah dan nudin. yeargh! (er, tersemangat lagi)



haaa, penyayang x aku? comel tul kucing tuh.
last2 mase balik abes bdn aku bau kucing. argh!
kuargeku tercinta. aku ijah ipah nudin belakang. wajihah mak ayah kimi dpan.

family mok de. hurm, kalu aku bgtau nama pun korg knal ke?

kuarge pok su.

adik beradik mak aku. yg tgh tu tok aku.
(org terengganu kate tok utk nenek dan tokki utk datuk)


budak2



aku, nudin, wajihah dan salwa (adik sedare yg mkn duit, err, maksud aku dlm gambar ni)



argh! budak bajet jambu bergambar bwh pokok jambu



ni idea din. aku terpakse ikut majoriti.
katenye nampak cam raksase berbadan satu kpale tiga. adoii, mcm2 la mu.
wargh!! menakutkan x?
abis punn. tu la gambar2 raye.
ade byk agi gambar, tp gambar2 lain tu x sesuai diletakkan di sini.
(haha, ayat cam ape je)
xde r, xkan aku nk letok seme gambo aku sini, jenuh gak korg nk tgk.
boleh je nk letak byk, tp kne wat slide show r
tp aku mane reti wat mende tuh
ade satu blog aku pegi tuh wat slide show utk gambo raye die, bijok sungguh
haha, ok r weh, situ je r dulu
jaga diri mu, jaga iman mu
man, kalu mu bace, komen eh? hahaha
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir batin
assalamualaikum. yeargh! (err, sori)
"masih di tangga kelima..."

9 orang telah berkata....:

amiR muJahiD said...

selamat ari rayer...
maap bnyk2 ye annas...

nice pictures...

hehe...
aku pn da lawat blog org yg wat slideshow tuh...
bgus2...
pndai korg abadikan kenangan di aidilfitri...

awe said...

pergh..mmg ecah terkenalah..
haha

nudin makin hensem la annas~
wajihah plak makin comel~
wah~~
seronoknye ade adek2

Baihaqi said...

annas,
mu ada berapo sepupu? tengok mcm ramai je...

ainazirah said...

sblm uh..
ak xmo terperasan ape2..
hahaha

ak rse muke ko yg serius tu je yg seswai nk jd makhluk kepale 3 uh.. yg 2 lg tu cam mesra alam sgtla plak~

hahaha~

btw, slamat hari raya, maaf zahir batin

Farah M.N said...

camat ari raye gak.
maap zahir batin..
tgok gambo2 femily cmnih... sayu pilu aku....wuuaaa!!!!!

Annas Alias said...

amir

selamat hari raye jugak amir. aku pun same mintak maaf.

thank you very much. appreciate it

awe

haha. blog ecah ade slideshow gak eh? hahaha

adek2 aku mmg hensem+comel. tgk la sape abg..err mak ayahnye, huhu.

huhu, ade adek je dh sronok. blum buli agi. yeargh!

bai

sepupu belah mak ade 11. sepupu belah ayah ade 9+3+5+4=20. seme skali 31. huhu, byk2~

Annas Alias said...

aisyah nazirah

haha. ntah adek aku tu. kate nk bg menakutkan, tp senyum. haha.

selamat hari raye juga. maaf zahir batin juga.

p/s: blog ko ade slideshow gak ke? haha

farah

selamat hari raya jugak. maaf zahir batin jugak.

xpe2. ko raye ngan kwn2 best ape, huhu.

Norashikin Abdullah said...

waaaaa
besarnya fmily
bez2
saya nak ucap Selamat Hari raya jgak
hehehe

Annas Alias said...

norashikin

huhu. selamat hari raye jugak~