BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

8.8.09

[ I (Really) Mean It When I Say] I Am FRUSTRATED...

bismillahirrahmanirrahim.

wuwuwu~

sedey+kecewatahapdewa+angin

petang sabtu

jering tepon

kate kat kisas ade pesta durian

mak aih, aku pun recall balik betapa bestnye pesta durian taun lpas

bukan sbb kempunan sgt kat durian, tp suasana tu yg syok

aku mmg naik gila nk pegi

tp memandangkan mlm ade penutup inpro, nk wat cane

mlm tu pun pegi r dr umah

cari r budak alg, tp sorg pun x nampak batang idungnye

maka, terjumpa la bro wan

"abg, alg kat mana?"

"laa, ko x tau ke, alg xyah datang la malam ni"

air mate aku hampir tetumpah

aku rase seolah2 abg ni sedang wat gurauan yg mane die x sepatutnye wat gurauan jenis ni

aku pun mcm

"ape?.........."

"alg xde marching la. smalam kensel. xtau ke?"

yg aku tau budak2 yg gi tayangan je bleh x dtg

aduhhh, penuh kecewa

aku igt nk pusing balik gi kat kete mak aku

tp mana sempat dh

so, lyn je r inpro (dgn setiap saat aku rase nk gheyaw)

duk la kat naim

ikut die wat bising2 sket

pastu, bila abis ucapan, dlm 10.30 kot, turun bwh gi smayang

(sambil dgr penyampaian hadiah, giler la khusyuk)

abes2 smayang, dlm kul 11, dah x sedap ati

bila mau abes nih, dah la frust xleh gi pesta durian, duhhh

tepon r mak aku, kate balik lambat sket kot

mak aku kate xpe

then, x lama pastu, abis la inpro tuh

nek bas gi cemara, turun ayah aku amik

sampai rumah, dgr satu berita yg xbleh dipercayai

"mak tgk inpro tu td. cuma mak balik lpas abis perbarisan tu,

mak igt jerman ade, mak nk la jugak tgk annas berbaris mcm mana,

xtau plak annas awal2 agi nk balik, kalau x, takde mak tunggu,

tu annas tepon pukul 11 tu baru sampai rumah la tu"

skali lagi, aku mcm

"ape?.........."

oh my.......

wargh!!!!!! aku mcm xleh terima mlm ni

knape la aku x cari2 sket mak aku kat situ, duhhh

sedey+kecewatahapdewa+sedeylagi

kalu aku x pegi inpro, aku dah bley dah siapkan fizik aku, wuwuwu~

harap2 esok akan jd hari yg menggembirakan

agar f= -x(square) kat mulut aku ni ilang

duhhh, kecewakecewakecewa

ape la nasib badan.....

p/s: persembahan ausmat sungguh menakutkan. giler tul

4 orang telah berkata....:

~nazierah~ said...

ish3..tumpg simpati..

awe said...

aku nmpak ko smalam
ko dtg dekat bai kan?
ish..
kesian kt ko..
xpe la..
xde rezeki
tp...

haruske ade equation utk menggambarkan perasaan ko?
haha
ok2..

selamat buat keje fizik

ainazirah said...

haihh~
kesian tul~
tumpang simpati gak..

(mebi ade hikmah XD)

Annas Alias said...

nazierah

huhu. tq2.

awe

a'ah. aku r tu. pasal keje fizik tu, dah selamat siap dah. huhu.

aisyah nazirah

mmg ade hikmah. seme mende berlaku ade hikmahnya.