BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

25.8.09

(If There's No Love Letter, It Would Be) The Best Holiday

bismillahirrahmanirrahim

kutaip post ni sebab ku bosan

alang2 menunggu waktu berbuka, ape salah kira aku wat post baru

huhu

knape cuti mid sem ni adelah antara cuti2 yg paling best?

simple, sbb cuti ni hanya ade 3 keje skolah

fiz (dah siap)

description: i stumble upon the never-thought-it-would-exist questions. pyh gilo laaa!!!

math (dah siap)

description: hanya 7 soalan add math spm. ape lagi aku nk komplen??

bi (pun......x siap agi, hehe)

description: err, xwat agi camne nk describe, huhu

oh! how i love this part of alg

xbyk assignment

x mcm a*** ngan a*****

dgr cite assignment byk seolah2 menepati konsep

"lakukanlah kerja (assignment) seolah2 kamu akan hidup 1000 tahun lagi"

hahaha ikhlas kuketawa kecil

harap2 byk mase terluang ni aku isi dgn baik, insya-Allah

knape bi aku wat last??

sbb kerjanya kne menulis

adoiii, kurang kugemar tulis2 ni

kenape tidak bi tu dibuat subjek kira2, harhar

hurm, nampaknya aku kne wat jurnal ke-3

yg bertajuk....(jengjengjeng)

LOVE LETTER

what the??

mula2 disuruh wat love letter, terkesima gak la

aku dh lupa dh camne nk tulis surat cinta

haha, mcm pnah tulis la plak

duhhh, bakpe guruku x mengerti

aku ni org kira2, ikut mana aku nk pandai berjiwang2, berbhs2 ni

makanya, here i am today, bukak internet

cari skit love quotes, kot2 bleh wat modal, harhar

antaranya yg aku rase klaka+best

"No, this trick wont work.

How on earth are you ever going to explain in terms of chemistry and

physics so important a biological phenomenon as first love?"

ni albert einstein, pastu...

I love thee,

I love but thee

With a love that shall not die

Till the sun grows cold

And the stars grow old.

haa, yg ni Will Shakespeare
never frown even when you are sad
because you don't know who will fall in love with your smile
yg ni, xtau sape, aku kot, hehe

dah2, byk2 ayat jiwang nih batal pose (muntah) aku nanti

ok, itu saje kot, sape2 ade idea camne nk improve love letter aku

atau ade pengalaman tulis love letter (haha, ketawa ku lagi)
atau bakal ade pengalaman tulis love letter, haha

boleh r bgtau

sblum tirai berlabuh, ingin la aku igtkan diri ini

agar sentiasa muhasabah diri, sentiasa igt mati dan takut kpd Allah

sampai situ dulu,

assalamualaikum

16 orang telah berkata....:

ainazirah said...

a*****

aku trase~ huhuhu~

mmg pn keje bnyk sgt~ tp wat slamber jek 3 1/2 hari cuti dibiarkan berlalu.. hua3~

xpe2,, mlm ni aku ciap essay 1st draft, esok aku menghambakan diri wat report utk comp. studies 10 m/s ++ dan sterus2nyer.. wua3~

bg can r alg keje sket.. tp korg duk intec uh 2 1/2 tahun.. eh silap.. 30 BULAN.. haha

awe said...

jelesnye aku
sikitnye keje ko
aduih

aa..aku leh tlg ko buat keje bi ko
kan ko gak yg kate aku jiwang
haha

Mohamad Baihaqi bin Mohamad Basri said...

habislah ak, test chemist minggu depan, termasuk presentation BI n CTIS...

haha,
sejak bile ko pandai cari maklumat ni?
ak rase lecture fhm remaja2 zaman sekarang, kalo bagi tajuk lain, malas nak buat kot, kalau tajuk cam ni, mesti diorang semangat nak buat, sampai search internet, kan kan?

haha

~cik zue~ said...

love letter??

ikhlas ku ketawa guling2.

kerna membayangkan anas memerah otaknya lbey dahsyat drpd ketika die menjawab solan2 physics n add math spm. muahahahaa~

alaa.pelagi wei.
google jgn tak google. kehh3x

fadhli said...

a***

aku pun cam terasa gak..hahaha
ko ngah cuti mid sem ke skang???
enjoy it beb!!hehe

AxL VoGa said...

duh!!!!

ANNAS!!!

XACI GILE!!!!!!

SIKIT NYE KEJE!!!!!!!!!!

Annas Alias said...

ainazirah

"report utk comp. studies 10 m/s"

betulkan aku kalu aku kate aku nampak ko tulis 10 m/s. WARGH! alhamdulillah ya Allah, alhamdulillah....

haha, brani gak ek ko bior je 3 1/2 hari berlalu begitu saje. xpe2, ko kan pnah wat 5 esei dlm satu mlm je, hahaha.

awe

huhu, syukur keje sket. nk tlg ke?? haha, xpe r, nanti markah x berkat.

(tp ape salahnye gak ko nk tlg, huhu)

Annas Alias said...

bai

same r kite bai pekse kimia tu.

huhu, mula2 lecturer nk bg tajuk "what would you do if you are having the opposite sex from what u r now?". tp dak2 laki menentang sekeras2nyer idea tu. (haha, gile fantastisch la tajuk tu). pastu sape punye idea tah suh wat tajuk love letter tuh. lecturer dh la baru lpas zaman remaja, minat r suh kitorg wat, huhu.

(bai, aku x jiwang r. err, sket2 je kot, haha)

Annas Alias said...

zue

huhu, ketawa la anda. nanti sampai mase aku plak ketawakan kamu, huhu.

tp betul r, wat fiz pun x pening tara ni, duhhh.

(aku x reti gune google kerna kubuta it, isk2)

afiq

haha, a*** tu adfp r (program epul). aku dgr diorg byk presentation, haha.

che

haha, aku pun nk byk agi kije, tp lecturer2 aku baik ngat etek, haha. (ayat bajet)

Norashikin Abdullah said...

surat cinta??

Annas Alias said...

norashikin

yes, surat cinta. tp tipu2 punye r, huhu.

Saifullah [SwordOfAllah] said...

woy!!
sal lak ade komplen adfp neh!!!
nseb baek ad 0rg repot kt ak.,
hahhaha..

Annas Alias said...

epul

hahaha. xpuas hati tu maknanye betul r tuh. harhar

so.enzyme said...

amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...aku setiap subjek ade keje umah..smue ade 6 subjerk utama ( 7 sub-subjek)...

Annas Alias said...

azim

huhu. xpe azim. insya-Allah ko bleh wat. 6 je pun. spm 11 pun ko bleh wat, apetah lagi 6, huhu.

EmberPen said...

nak aku tlg ko buat surat cinta?
bkn nk kata apa, tp pengalaman masa zaman jahiliyah dlu ada lg dlm minda ni. kalau nk, aku blh bg mnerusi emel.
tp bg la situation dia eg si dia tu dlm keadaan apa, ada event ke, yadda3...