BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

6.11.09

11.55 p.m./ 8 November 2009.

bismillahirrahmanirrahim

aku dah insaf
aku berazam pasni dh xmoh wat mende lagho kalu online
(erh, aku x yakin aku mampu)
ya Allah, kembalikanlah semula nikmat internet kpd ku
waaaa!!! rumahku kne sambar petir
terus modemnye jem, duhhh
mungkin ade hikmahnya
mungkin aku terlalu byk online+melagho
akhirnye kne tarik balik
padan muka, kalu nk online kne gi cc, abes duit. ishk.
tu satu hal. hal kedua ialah
minggu depan pekse, tahniah, tahniah
(dan aku baru baca 2 helai nota bi, tahniah gak)
ape yg menariknya ialah
bagaimana pihak english premier league memainkan peranan penting dlm peperiksaan kali ni
knape aku kate camtu mari kita lihat sama2
hari pertama periksa ari senin
pekse bi ngan kimia
mlm tu kul 11, mu lwn chelsea
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
(approaching crazy state)
mmg smart betul la!!
huh, aku terfikir, camne aku akan miss match ni
match team di first place ngan second place
haha, agak naya r paper bi ngan kimia aku nnt
dan tiba2, aku ade sedikit kata2 jht dtg ntah dr mana
bermain2 dlm fikiran aku
"alaah, xyah risau sgt, ni exam final sem je, bukan kira pun markahnye kt a-level,
wat bese2 dh r"
huh, bhy btul. harap2 aku x termakan ngan kata2 tu. ishk
jd, kat sini aku cuba mencetuskan sedikit provokasi
kpd penyokong2 mu (sorry zman, haha)
aku rase (ni aku rase jer la)
chelsea ade lbih peluang utk mnang
knape? kita lihat statistik di bawah
5 match terakhir chelsea dan mu

chelsea vs atletico, 4-0
chelsea vs blackburn, 5-0
chelsea vs bolton, 4-0
chelsea vs bolton, 4-0
chelsea vs atletico, 2-2
19 gol, 2 bolos
mu vs cska, 1-0
mu vs liv, 0-2
mu vs barnsley, 2-0
mu vs blckburn, 2-0
mu vs cska, 3-3
8 gol, 5 bolos
dan antara faktor2 lain
mu xde ferdinand
dan match ni men kat stamford bridge
tp aku xkate dgn pasti la yg chelsea akan menang
tp current situation looks like it
korg rase sape menang? hihihihi
huhu, bola itu bulat eh?
hehe, mesti ade org pk, (nak2 pompuan)
"ntah ape2 la dia ni tulis pasal bola, xde mende len ke nk tulis"
huhu, nk wat caner, aku minat
dan aku jugak x phm, knape laki minat bola, knape pompuan tak
hurm,....
xpe2, ade hikmahnya, sama2 kita fikirkan
baiklah, sampai situ dulu,
bertaqwalah kpd Allah, kerana ia adalah sebaik2 bekal...
assalamualaikum
"perempuan mmg sukar difahami.
tapi aku tak benci perempuan."
(mane bley benci, nnt nk kawen pompuan gak)

9 orang telah berkata....:

ainazirah said...

tgk je la match tuh.. burn 90 minit je pun..hahahaha

"perempuan mmg sukar difahami"
mmgla sbb anda bukan pmpuan..
tp ak pn kdg2 tak paham.. haha

ainazirah said...

ak rse kesian lg kat dak ausmat yg nk tgk match tuh.. senin pekse physics & computer studies/ c++ (utk dak engin)

Baihaqi said...

Annas,
tak pe kalo tak benci..anti sikit tak pe kan?? haha

p/s: ak merasakan ko dan 'dia' ada apa-apa...hmm...

Annas Alias said...

aisyah nazirah

erk, pompuan pun x memahami pompuan?? haha, pelik2.

ek? hahahaha, aku kire untung agi r ni eh? huhu

ala, dak2 ausmat ilek je aku tgk. aritu mu lwn liv ramai je dak2 ausmat tgk. yg xley bla sambil bwk buku tgk bola. hahahaha

baihaqi

anti? hurm, betul2, anti sket xpe. haha

p/s: 'dia' tu sape bai. aku x dpt ape yg ko cuba maksudkan nih. cuba ko jelaskan sket siapa 'dia' ni.

awe said...

dah ada 'dia'kah?

kaki said...

"perempuan memang sukar difahami."

lelaki pun memang susah nak difahami..

=)

0-0

kaki said...

"perempuan memang susah nak difahami."
-sebab kadang2 lakunya lain dari katanya..

"lelaki pun susah nak difahami"
-sebab kurang katanya lain dari lakunya...

maka..
0-0

hee~

Annas Alias said...

awe

hurm...bergantung pd siapakah 'dia'

(aku masih xtau siapakah 'dia' ni)

kaki (kaki??)

erk? laki susah difahami? aku (saya?) rase x sesusah perempuan. huhu. (it's all about personal opinion)



(kebolehan memahami adalah berlainan bg setiap individu, kan?)

syafiqq1991 said...

TO AINAZIRAH:

tgk je la match tuh.. burn 90 minit je pun..hahahaha

"perempuan mmg sukar difahami"
mmgla sbb anda bukan pmpuan..
tp ak pn kdg2 tak paham.. haha

???????????????????
pelik