BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

18.12.09

I Set Another Mistake

antara kata2 yg pernah buat aku terkesan...
1) "mu igt mu bodo ngat ke?"
siapa? : kwn baikku, ahmad azrin
bila? : sblum masuk intec
knapa die ckp mende nih? : masa tu aku mengadu kt die tentang beberapa berita yg x enak psl a-level german. bila die ckp ayat nih, alhamdulillah, ilang sket keresahan aku. thank you my friend!
knapa aku terkesan? : huhu, aku kdg2 terasa yg aku ni lemah sgt utk semua perkara. dan bila kwn bek aku tanya soalan camtu, (org terengganu akan guna style ayat ni bila dekat2 nk marah) mcm die xsuke aku bersikap lemah. insya-Allah, lpas2 ni x dah, huhu
2) "...., not that cruel"
siapa?: lecturerku, abg torsten schaar
bila? : dlm kelas jerman
knapa die ckp mende nih? : maisa tu kitorg bbincang psl perayaan. dan rupa2nye org kristian pun ade pose jugak, cuma masa berlaparnya xdelah lama mcm org islam, jd, hurm...
knapa aku terkesan? : aku terasa ada org kata agama aku kejam.
3) "apasal la chelsea beli ramai sgt org bodoh?"
siapa? : ade r sorg tuh
bila? : masa chelsea lwn portsmouth
knapa die ckp mende nih? : sbb kalou xdpt nk tanduk bola corner masuk dlm gol.
knapa aku terkesan? : phm2 jer la...
(spesel) balas balik: kalau ko pandai sgt men bola, pergi r ganti dorg!! ko nk tanduk bola pun takut sbb takut rambut rosak, pastu nk kate dorg bodoh!! pikir r sket sblum bercakap!! pastu meh aku tanya ko balik, "apasal la arsenal boleh kalah kat team yg ramai org bodoh?". haaa...
4) "** **** *** **?"
siapa? : ade r sorg tuh
bila? : ade r masa tuh
knapa die ckp mende nih? : sbb die igt *** ******** ***, haha
knapa aku terkesan? : ishk2....terkejut aku
(spesel) balas balik : belum lagi la....
?
best r men secret2 nih, hihihi...
ade lagi sbnanye, tp malas dh nk tulis..sampai situ dulu lah
kenalilah kwn korg
bantu diorg bila ade mslh
kdg2 kata2 yg ringkas beri kesan yg mendalam kpd diri seseorg
"nobody said it was easy~"

10 orang telah berkata....:

awe said...

HUISH...xpuas ati betuol la org maen rahsia2 ni
bai lah pioneernye nih
haish

so.enzyme said...

annas nanti gitau aku rahsia tuh tau..suspi2

ainazirah said...

ak nk korek.. haha
haihh.. ni hasil didikan bai la ni

xde ak kn dlm tu?? he.. mne la tau~

Baihaqi said...

Annas, congratz and welcome to d club...haha (main secret2 ni best kan...)

AxL VoGa said...

yg last skali tu ak xpaham

~hafiz~ said...

apsal arsenal plak??
haisshh...
hehe..jgn mrh..
bkn ak org tuh kan..

~hafiz~ said...

** **** *** **??
ak suke kat ko??
haha...
teke je..

EmberPen said...

ana suke tolong orang, bantu orang.
tp ana sendri xsuke (ok, bkn. ana xnk) orang tolong ana.
is that a good or a bad thing?
coz for me, it makes me independent of human's help.
ya think?

Annas Alias said...

awe

haha, ilek2. jgn marah aku, marah bai, hihi

azim

huhu, xjanji, xjanji, lalala~

aisyah nazirah

ahah, ade gak sorg ade inisiatif nk korek. silakan2~, haha

hurm....xtau la, mane bleh bgtau, r*****...

Annas Alias said...

bai

HAHAHAHA,bai, ni last r bai. aku mcm dibenci jer, hahaha

(tp mmg best, haha)

che

hurm...sbnanye ade org ckp sesuatu kt aku, tp2, hehehe

hafiz

bukan ko la hafiz, jgn bimbang, hehe

eh? hurm...hahaha, hang pawa la hafiz. tp bukan~ haha

muhd

hurm...xske ditolong? bg aku la, mmg betul kalau x ditolong menjadikan kita independent in some way. but in some way, dgn tolong-menolong la kita jd lbih mesra dgn kwn2 btul x? lagi satu mungkin org igt ko agak pentingkan diri.

bg aku, kalau mintak tolong org sampai membebankan org tu plak, xpayahlah. kalau org tu rase x susah, xpelah kan, dh die nk tolong.

juz pdgn aku yg ntah sape2, huhu