BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

8.4.09

The Bitter Revenge (I Hope For A Better Revenge, Not Bitter)

assalamualaikum. xde mende nk wat, wat la post baru. ini adalah ciri2 post ni sebelum korg start bace:

-POST NI KELAKAR (BG KEBANYAKAN ORG YG AKU DAH CITER)
-POST NI ADE SIKIT UNSUR2 X SENONOH
-AKU SEGAN NK TULIS SBNANYE POST NIH, ADOIII

cabaran aku bg sape2 yg nak teruskan,

-SAYA CABAR KAMU JGN GELAK!!! KESIAN AKU TAU!!

kisas telah m'tinggal.....
kan diriku byk kenangan ada
suke dan ade duke kali
ni nk citer skit ttg kenangan yg agak kelakar+memalukan
citer ni b'laku mase f5
pada 1 hujung minggu yg tenang....
(basuh baju hujung minggu la, kan?)
angin b'tiup sepoi2 bhs (ce, xleh bla)..
aku tgh basuh baju mase tu.
pastu abis basuh baju (ai, skjapnye, huhu)
dh tu, kuar la, nak amik softlan
tgh2 nk gi bilik bagasi tuh,
ade la sorg laki (kat aspure, of kos la laki)
die org terengganu
die budak 5/3
name die adalah rahsia (hehe)
die lalu tepi aku
mulutnye mengatakan satu perkataan...
yg x elok dlm bhs selangor..
tp, perkataan biase je dlm bhs terengganu iaitu...
***tat (argh!!!)
habis je die ckp mende tu, PANG!!!
ADOI LA!
lelaki berkenaan tepuk ermmm, ****gung aku
(kan aku dh kate, x snonoh)
ni la yg cg mariah kate,
org laki bergurau dgn kasar
dan kali ni, lebih kasar drpd biasa (huhu)
hehe, x sempat wat pape, die pun bla, masuk tandas
"xpe mung ****y, kekgi aku wat mula" kateku
lpas abis letak softlan, aku cari balik ****y
td, die pakai bj putih,
tgk kat bilik ampaian, nampak satu lembage putih tgh sidai baju
ape lagi, aku pun, hehe, revenge is sweet, darling
aku pun merangkak perlahan-lahan kearahnye
sampai betul2 blakang die,
i flung (mcm kino) my arm open, amik lajak la ni,
PANG BALIK!!!!
hahaha, dendam terbalas kali sebelas
puas ati aku!!
sebelum sempat suare aku menerjah kuar drpd peti suare,
aku t'dgr satu suare
" AH! APE NI!" lembut suare dia
ah? bhs selangor??
ape dh jadi, die spatutnye ckp terengganu...
aku pun bangun...
WARRGGHHHH!!!!!
S**D D****L!!!!!!
tidak!!!!!! aku dh silap org!!!!
f4 plak tu!!!
ergh, mase tu, aku rase ade something nak pecah dlm kpale aku, huhu
aku ape lagi, speechless la..
aku ckp sori, terus cari ****y kat bilik die,
tgk2 die tgh rilek kat situ
aku pun masuk bilik die ngn muka merah, citer la kat die
b'guling-guling kitorg gelak, adoiii
segan wo,
mane taknye, f4 tahu f5 main tepuk2 ****gung, aduh
aku dah la budak klas depan, lagi la segan, wat mende pelik camtuh,
har2...sejak aritu, aku try sedaye-upaye m'elak ngn s***d d****l tu mase jln
haha, x bley bla
xtau la salah sape
yg aku pelik, apsal f4 jemur baju kat ampaian f5, aduh
lg teruk, ade skali tu kontroversi f4 report kate ade f5 umah ali *ay
bile aku dgr citer tu,
aku cam "WHAT?? budak tu bgtau org?? aduh!!"
budak2 2nd floor ali plik ah sbb floor kitorg xde yg potentially *ay
haha
tu je la
dah abis skola ni, x segan sgt nk citer (padahal segan gak)
sekadar isi mase lapang. okies, sape bace abis, komen2 la skit,
kate la aku sengal ke, sipot ke, pakcik ke, ape2 je la, hehe.
jd,...
ade sape2 x gelak? angkat tgn, huhu
pengajarannye, jgn bls dendam!! har2~
AYAT AL-QURAN HARI INI: surah al-mulk, 67:2. maksudnye, (Dialah Allah) yg m'jadikan kematian dan kehidupan utk m'uji kamu yg manakah antara kamu yg paling baik amalannya.
HADIS HARI INI: "dlm Al-Quran itu t'dpt 30 ayat yg m'beri syafaat kpd seseorg sehingga diampunkan dia, dan ia adalah 'tabarakalladzi biyadihil mulk'"
(riwayat Abu Daud)

14 orang telah berkata....:

ainazirah said...

truk gler korg..
padan mukaa..

Annas Alias said...

x baik tau, aku cume nk balas dendam je, hehe

wawan said...

itulah balasannya..
nk balas dndam..
ha3..

ainazirah said...

bals dendam hape camtu.. haha
kalau aku tyme kne tu.. kaki aku naek dh, x kesahla kawan ke, hape ke.. mmg nk kne sepak biar insaf sket~

(ape gne blaja (karate) klu x amal kn? hahaha)

awe said...

haha..
unsur2 xsnonoh
kngn2..gelak smpai tua

AxL VoGa said...

eee...
HAHA!!!
sungguh klakar insiden ini!!

**Y....pergh...

dilasolace said...

Wo,,,,, Beraninyer gurau cam tuh...
Hahahaha!!!
Tak leh aku bayangkan...............

Farah M.N said...

komen dariku...
Astaghfirullahalazim.....huhu
memang pengajaran yg bermakna

Annas Alias said...

wawan

erm, xleh eh balas dendam?? ko nak balas dendam x kat team basket sas? nak kan? kan3?

Annas Alias said...

ainazirah

aku x blaja karate, so, balas qisas je la, huhu

awe

haha, mmg kenangan. ko ade ke knangan camni? har2...

che

haruslah klakar che, huhu

Annas Alias said...

dilasolace

xleh bygkan? haha, bygkan je, huhu



farah

har2...aku insaf, haha. bermakne gak ah skit.

awe said...

eh..kitorg ne de kngn camni
kami bergurau bersopan sntun
xdenye unsur2 camni
hahaha

ainazirah said...

btul tu awe..
haha~

Annas Alias said...

awe ngan ainazirah

b'gurau ngn sopan santun tu biasa. dunia perlukan perkare2 yg baru dan luar biase, ahaks!!