BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30.4.09

This Photograph Is Proof

assalamualaikum

minggu lepas, Majlis Anugerah Kecemerlangan kat KISAS.

(adoii, ni seme org tau)
dan aku PEGI la
tp ade org kate die x nampak aku
erm, mungkin (mungkin shj) die perlu pakai alat bantu penglihatan
yg lebih canggih drpd cermin mata (hehe, gurau, gurau)


jadi, di sini aku tunjuk la bukti aku pegi MAK tuh
dgn gambar2 kat bwh ni
mende2 lain tu seme org dah citer kot
ape yg aku nk tulis, seme diorg dah curik,
sbb gambar je x kene curik, silalah LIHAT!!

*tgk gambar ni dah tau azim polish hidung die mlm MAK tuh, harhar gurau ek, azim
aku duk sebelah azim.

*naim kate:" ni la plaja mithali"
naufal kate: "ni la lidah plaja mithali, ahaks!"

*faqir, budak bilik aku mase f4, huhu. muka suci die nih.

*9 org plaja 501,
sorg kat mesir wat medic, **r**
sorg wat test kete kat kuala berang (yg mane akhirnye fail, duh! baik dtg MAK), **r**
sorg lagi gi jumpe ms. lin, naim

*em, mls nak rotate gambar. dlm gambar ni, ade aku, naim ngan izzuddin
kalu x jelas, rotate kpale korg 90 darjah.

*gambar hiasan

em, akhirnye dpt la sebijik piala berat nanang bak kate che
abis je majlis, aku gi r jumpe
-ustazah zakiah
-pengetua
-cikgu mariah
-ms. lin ngan ms. lini

last but not least, aku nak pesan
hormati dan hargailah guru2 korg
(erm, pengetua masuk skali r)
diorg dah byk berkorban utk kita
nak2 pulak cg2 kat KISAS tu
kalu nampak, tegurlah mereka ape2 pun
jgn malu nak tegur diorg
kita tgk imam syafie
dlm satu kuliah die, dtg seorg org tua yg selekeh dan busuk
nampak shj org tua tu, die terus pergi peluk org tua tu
rupa2nya org tua tu pnah bgtau imam syafie
mcm mana nk bezakan anjing yg dah dewasa dgn anjing yg blum dewasa
tu, imam syafie, bapak wali
kita ni, muka kuali ade, kene r wat lebih lagi
contohilah nabi2, para sahabat dan org soleh
sbb kita nak masuk syurga, kene beramal cara org2 masuk syurga
mmg susah nk berubah
tp susah bukan mustahil, ok!!

itu sahaja
eh lupe, ade tag dari azam, hehe.
1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?.
WEAKEST CALCULUS.
name ni sbb
*aku lemah
*aku suke kalkulus (differentiation, integration, bla, bla)
*namenye berima tp bukan dlm ejaan yg sama
*mcm smart
*lain dr yg lain
*puas hati??
2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
goodplan223day.blogspot.com
ikut e-mel
3)Apakah method penulisan dalam blog anda?
mula2 kene bg salam. pastu ikut suke. gaya bebas. xde kuak lentang ke ape2.
4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
pernah dan dah pun. silap soalan la.
5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?
hensem dan bergaya!!
1. Pernahkah anda ditipu(ditikam dari belakang) oleh sahabat baik anda??
em, xpnah
2. Give 5 person yang akan membuat anda menangis.
akan?? em, mak, ayah, abang, kakak, adik-beradik
3. Cinta adalah:
love
4. Kalau anda terjumpa duit RM 5,000 apa akan anda lakukan??
mak aku pesan, kalu jumpe brg tgh jalan, letak balik tempat die
letak balik dlm poket aku la, hehe.
5. Kalau anda diberikan pilihan siapa artis yang anda ingin ketemu??
em, soutul mujahidin kot. ahaks!
6. Berikan 2 perkara tentang si pemberi original tag ini.
- hensem
-bergaye
assalamualaikum.

18 orang telah berkata....:

F a r i z z a i d I said...

wah, syukur seyh korg dpt piala berat~
ktog ntah pape die kasik..
plag ringan!

agaga,
xpe2

Annas Alias said...

haha, atleast dpt fariz.
tp tu r, lain kali masuk ah kisas, ahaks!

syara said...

hahha..aku x tawu un mane satu kau sebenarnye sbl ni..okehla.skang suda tawu.

btw,tahniah.n slamat p0st lg ye kt blog.dulu kt nk dlete.

Annas Alias said...

em, aku x tau lg mane kau, haha.

em, psl blog ni tgk r. kalu ade org mintak aku wat post, aku wat r.

kalu xde org mintak, tgk r kalau ade peristiwa2 tragis, baru aku wat.

Mohamad Baihaqi bin Mohamad Basri said...

what is ur good plan?

mcm ade yg tersirat je...

f a i z f a r h a n said...

ak bgga kite se-18
hahah

awe said...

ko kalo xkutuk aku dlm post ko mmg xsah..
haha..tape2..nnty aku bli mikroskop letak kt spek..

erm..muke aku bkn muka kuali ek
haha..

wawan said...

soutul mujahideen ko nk jumpe
adeh...lawak btullah...
ni pilihan yg x brapa baik
haha...

Annas Alias said...

bai

hehe, bai mmg power dpt kesan sesuatu kat situ

usto

kalu ko ade skali konfem naiknye 18
yg samer, samtar, pedas seme bangge ade geng. aku sorg je, kalu ko ade mesti bleh gaduh gak, haha.

awe

eh, ade terkutuk ke? ahaks!
sape suh ngaku, huhu.

wawan

hehe, baik r drpd jumpe linkin park
(padahal mula2 nk tulis linkin park, haha)

mynmeisazm :) said...

haha...
nak jumpe soutul plak da

Annas Alias said...

hehe. padahal mule2 nk tulis lain.

Farah M.N said...

aku suke gambar hiasan je

ainazirah said...

geng pedas?

Annas Alias said...

farah

hehe. aku suke gak.

ainazirah

grrr. geram tol.

so.enzyme said...

annas...y my facial figure jd bahan tygn?~?~~?~??~~over ok

Annas Alias said...

so.enzyme.

hehe. saje2 je. membuktikan aku dtg mak dan duduk sblah kau. hehe.

Saifullah [SwordOfAllah] said...

soutul mujahidin,
adeiii..
lupekn rrr~~~~~
hahahha.

Annas Alias said...

epul

hehe. epul jeles r tu xley masuk soutul, tul x epul, heheh.