BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

22.5.09

Bak Kata Azim, Picture2 Je...

bismillahirrahmanirrahim.
kenape saifullah org x suke budu sejarah?
errr, maksud aku buku teks sejarah ting 4 dan ting 5.
pd pdpt aku, mereka x suke buku tersebut sbb buku teks tu terlalu byk perkataan.
tambahan pula (ferh, tambahan pula!), perkataan2 tersebut disusun dlm bentuk karangan
yg lebih menjadikannye serabut+susah dibaca.
saya anti-sejarah!! (sori sesape yg suke sejarah).
jd, demi membuat satu referendum (betul ke?) anti-sejarah
aku buat r post ni
post ni menunjukkan beberapa gambar aku mase seminggu kat terengganu

*aku, zaim ngan wafi main pool (err, sejak bila pool lwn 3 org?)


*err, azrin cam nak kene pukul je...

*tgh peridup api nak bako ayam


*x-kisas berjaya bakar ayam. kat kisas dulu org bakarkan, x sebest ni.

*pela2 tunggu ayam masak, MANDI SUNGAI R!!!!WUHU!!!
*"lidah ni r wat gune makan ayam kekgi, huhu" kate kitorg serentak, eheh.


*aku dgn kembor, zimi ziman

*ayam yg telah dibakor oleh api neraka



*x-kisas merangkap x-smaasza, ziman eh, jap2, tu zimi!!!


*ayam bako campur sos. mak aih, berkilat sos!!!
*err, sunnah 3 jari kan?? camne boleh kuar 2 ek?? hmmm...
*lpas abis makan (haha, aku sorg je fit, yg len seme bdn 4 segi bak kate mak aku)



*hala balik kuala terengganu, seme keletihan...
em, aku x leh nak citer dgn detail perjalanan aku dr awal sampai abis
sbb takut skrol mouse korg rosak sblum sempat abis baca.
ape2 pun, aku sgt seronok balik kg
pasni, azrin dah masuk um (pastu ktt)
zuhilman plak, sambung kat *****
zuhilmi plak, pergi ktt, insya-Allah
aku balik pun mlm 22
x sempat nak wish all da best kat geng2 yg masuk u 23 aribulan
harap2 korg seme blaja elok2 kat sana
moga berjaya dunia akhirat
sampai situ dulu kot
assalamualaikum
(p/s: berita sedih, aku dah x leh mkn budu, dr suh pantang.waaa~)

14 orang telah berkata....:

F a r i z z a i d I said...

woah,
msk KTT tp pegi Um dlu.
smart. tp mahal ar byr yuram

Saifullah [SwordOfAllah] said...

BuduBuduBuduBuduBuduBudu~~
x BEST!! hahahha,,~~

ainazirah said...

asal doc suh pantang budu? budu bawak penyakit ke? H1**?? haha~

gle ah.. bakar ayam karbon bertepek2.. haihh, karsinogen weh.. balik makan timun (antioksidan) byk2.. haha~

awe said...

yes..
pharmacist ainazirah dah bg obatnye~~~

sdp sgt ke budu?
kenapa badan 4 segi?

so.enzyme said...

wello annas tayang badan~ xley blah~ hahah..gi berendam xajak aku woo

Annas Alias said...

fariz

erm, mmg r mahal, tp dr duk sesaje kat umah, kan baik die masuk dulu...die kate r

epul

hahaha, wat masa skarang, terpakse r stuju, kang termakan, saje je.

aisyah nazirah

budu tu aku allergic sbnanye. tp sbb sblum ni xde kesedaran, ikut sedap mulut yo.

haha, cube fikir balik, org zaman dulu idup makan camtu gak, xde pun yg kene kanser, huhu. anyway, gaya bg nasihat dah ade dah nampak ciri2 farmasis yg berjaya, huhu.

Annas Alias said...

awe

haha, ko xnak bg ke??

budu= sedap. xpnah tgk equation ni?
4 segi r badan naik, adoiii

enzyme amylase

tayang bdn ke? muka je r. er, ok r bahu.haha.
huhu, sori azim. terlupakan kau.

ainazirah said...

dulu2 tu ble? zaman tok tonggek ke??

cube piker knape org makan sate ngan timun?? haha~

Mohamad Baihaqi bin Mohamad Basri said...

Anas, nak cube budu yg dalam bentuk serbuk x??..hari tu ak, saifullah, muhd dan zuhilmi cube budu jenis serbuk ni kat KLCC, ada convention pasal inovation mase tu...

kitorang makan kerepek cicah budu...new recipe!..haha

~cik zue~ said...

btol3.. sokong ecah~
hehee
si bai ni.. baek makan kerepek ngn mayonis~ :p

wes.. inche annas..
AKU NAK TUNTUT kopok lekor~
muahahaaaa

elelee.. nak men sorok2 lak gman g mana!!
kisas.. rite??? amek STAM.. huhu

Annas Alias said...

aisyah nazirah

tok tonggek? zaman denasor kot, huhu.

huhu, betul2 (aku terpakse serender....)

baisuci

bai, wrong timing r. aku tgh berpantang budu, huhu.

cik zue

kopok lekor?? dah abes dlm perut. haha, pergi r sendiri terengganu.
bukan kopok lekor je, byk gi ade.

adoiii, ko ni. x surprise r camni, huhu.

syafiqq1991 said...

pelik le gambar2 tu.. ZUlhiman makin besar.. ko makin kecek..(cute pun ada) hehe,,.

.:namakusab.: said...

peh..
kredit tu zue kerana mmbongkar rahsia.
gman g kisas?
stam?
huu~~
bagus2..

bez woo main bakar2..
makan ayam masak sendri.
bez.

Annas Alias said...

afandi

haha, tu dinamakan ilusi optik, peh!!

xde r, aku makin kecik sbb kekurangan zat, haha.

(err, cute???)

sab

heh, ape r zue, spoiler!! huhu

MAIN bakar2?? huhu, tp of kos r best, kenangan terindah tu...