BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

9.6.09

Absence Is A Severe Trial For A Loving Heart

bismillahirrahmanirahim.

pagi tadi, sesuatu yg xleh bla berlaku kpd aku
apakah perkara itu?? hehe..
pagi td, lpas subuh, aku lepak2 kat mak aku yg tgk mhi mase tu
pagi2 biase r, setan byk goda, aku pun tertido haha
(errr, bukan tu tau bende yg pelik)
bangun2, dgn hidung berair+tersumbat+selesema, aku pun ke dapur
aku pun...BASUH TGN
tgk2 kat mknn tuh, aku ternampak dlm tudung saji,
satu mknn yg dah ade org amik sparuh
nature 1: aku suka makan mende2 lama (bukan basi/sampah tau!!!)
em, contohnye, kalu mase mkn tgh hari, mknn sarapan ade agi,
aku akan amik mknn sarapan, camtu r
jd, aku pun bukak bungkusan tu
tgk2, bihun goreng...
aku pun jamah ler skit bihun goreng tu
em, agak berlendir+melekit
aku syak la bende tu basi
nature 2: aku x reti determine sesuatu mknn tu basi atau belum
walaupun dh berkali-kali mak aku pesan
"makanan tu basi kalu berlendir+bau masam+rase len mcm"
wuwuwu~ teruk betul aku
nk bau, idung x bau,
jd, aku amik sesuap, em, berlendir, tp x rase pape,
aku pun berijtihad (har2, mujtahid ke aku??)
aku pun, bungkus balik, simpan
sebab tgn aku dah kene mihun berlendir, aku pun....BASUH TGN
jd, aku pun tgk 3 bungkusan lain iaitu nasi lemak ayam, nasi lemak daging dan ....mihun.
haha, aku pun tanpa berfikir pjg, amik ayam ler, yumyumyummy.
tetiba, bhgn bawah bungkusan tuh dipenuhi semut
mak aih, penuh tgn aku ngan
nature 3: aku sgt2 x suke semut. kalu ade air segelas besar dgn seekor semut,
aku akan x minum air tu sbb I FISH SEMUT!!!
lpas bukak bungkusan, aku pun....BASUH TGN
lpas basuh tgn, aku pun tgk ayamnye
adoiii, aku x mkn part ni..
nature 3: aku x bese mkn (bukan x mkn!) bhgn ayam yg pyh nk kunyah
yg part2 isi lembut aku mkn r...
aku pun tutup r balik
skali lagi..........tgn aku kene semut
BASUH TGN
kne r mkn nasik lemak daging tuh
pastu camne tah, aku terpegang pipi aku
luka kat pipi aku terbukak
berdarah lerr tgn aku
so, BASUH TGN lagi r......
akhirnye, baru aku dpt menikmati separuh pinggan nasi lemak daging
wuwuwu~
selepas LIMA KALI BASUH TGN
huhu, x penah gi aku mkn pagi BASUH TGN lima kali
tu je kot aku nak merapu
bosan amat ah duk umah ni
tp, i expect something really2 big next week
hope everything will be going perfectly pleasantly
anyway, aku ade gak r nk rekemen 2 butir lagu
awas! ni lagu lagha! haha
just in case kot2 korg dah bosan dgr nasyid (haha, jht giler aku)
nak2 nasyid malaysia yg ade unsur2 jiwang x bertapis nih, huhu
(artis - album - lagu)
1. the all- american rejects - when the world comes down - mona lisa
2. panic! at the disco - pretty odd - northern downpour
haha, jgn risau, algu err, maksud aku lagu ni xde r ganas2
lagu ni sgt2 rilek+slow+steady+best+gitar akustik+adult alternative
so, situ dulu kot. sori r post kali ni 'kosong'.
anyway, ade skit bende2 best yg aku dpt. amik r bace.
Alligators
Alligators cannot move backwards.
Bats
Bats always turn left when exiting a cave.
Blood presure
The human heart produces enough pressure to squirt blood 30 feet.
Cats vs dogs
Cats have over one hundred vocal sounds, while dogs only have about ten.
Men and women
Men can read smaller print than women; women can hear better.
Rats and horses
Rats and horses can’t vomit.
Atomic fart
If a man farted non-stop for six years and nine months and then lit it he would produce an explosion equal to the power of the first atomic bomb.
Muscles
A caterpillar has 2000 muscles, as compared to man who has only 656 muscles.
Cockroaches vs glue
Cockroaches' favorite food is the glue on envelopes and on the back of postage stamps.
Toast and War
French toast was known as German toast until World War One.
Giraffe's baby
When a giraffe's baby is born it falls from a height of 2 meters, normally without being hurt.
Earth quakes and lightning
The Earth experiences 150 earth quakes each day and is hit by lightning 100 times a second.
The internet is for porn
60% of all people using the Internet, use it for pornography
tu saje dulu, assalamualaikum

10 orang telah berkata....:

F a r i z z a i d I said...

tuhla kaw annas,
mak cik hospital kan dah ajar
basuh tangan guna 7 steps.
tak ikot lah tuh.

hehe, btw
ak nih plak.. kalo rse benda tuh
dah lme.. aku terus anggap basi.

AxL VoGa said...

"If a man farted non-stop for six years and nine months and then lit it he would produce an explosion equal to the power of the first atomic bomb"

~speechless...just HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!~

areyouserius said...

banyak jenis betul sarapan pagi korang!..huhu

Annas Alias said...

fariz

ahahaha, dh lupe r, huhu.

haha, camtu ek? tp syg plak x mkn, membazior, huhu.

che

har2. tau xpe, klako molek, huhu.

bai

eh? byk ek? haha, beli mmg r byk. xdenye mak aku nak masak seme tuh, huhu.

ainazirah said...

komen ak..
haisy~

nasehat ak.. "ingatla perut (& usus) yg tersayang"

haha

awe said...

sayangi perut anda setiap ari
vitagen~~

so.enzyme said...

hurm...annas, add kan lagu ini dlm playlist ko, lenka - the show~..best2

Annas Alias said...

ainazirah

haha, aku syg perut aku r aku basuh tgn byk kali, haha.

awe

haha, vitagen dh lame r. yakult r best, huhu.

azim

lenka?? pelik smacam jer, huhu. ok2. tgk dulu r, huhu.

~nazierah~ said...

adeh..
bp kali bsuh tgn..tuka mkanan..
ish3...huhu...

Annas Alias said...

nazierah

huhu, akibat drpd

-xreti tgk mknn basi ke x
-pilih ayam