BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

21.6.09

Waiting Week / Minggu Menunggu

bismillahirrahmanirrahim.

ahad lpas,

aku ngan bbrp org kwn merancang utk pegi ke

tpt terletaknye makmal bestari........

*tpt ni ade sedikit knangan pahit manis....hurm......

.....iaitu kolej islam sultan alam shah!!!

apakan daya manusia, manusia hanya merancang,

tp Allahlah yg menentukan sesuatu

aku citer sket

aku tgh tunggu ***** kat ktm klang

tetiba jumpa shaheer ngan amin marwan

diorg dr kisas nk balik uia

diorg kate kisas tgh wat minggu fikriah

(aku hampir lupe minggu ni psl ape, haha)

dan stayer xde sbb diorg ade program dan slase baru balik

aduhhh, kitorg nk gi kisas nk jumpe stayer la, adoiii

terpaksa tukar plan

eh? aku x bgtau agi aku kuar ngan sape ek?

haha, nilah die jejaka2 bertuah yg kuar ngan aku tuh

*aidil, alias (serius bukan ayah aku) dan faiz (baru balik umrah)

jd, kitorg tukar plan

kitorg balik ke kg halaman aku di terengganu shah alam

dan pergi PAS (errr, plaza alam sentral, bukan parti tuh)

kitorg pun igt nak men boling

tp disbbkan masing2 lapor

pegi r mkn pizza hut

meskipun duit sikit jer, tp aku x kisah, hehe

abis mkn, kitorg pun pegi r men boling huhu


*terjumpa kasut ni kat kedai

(serius x sesat kalu korg ade kasut nih)


*faiz : pizza letak kurma ade x bang??


*alias mkn lebey sket, haha


*aidil, krisis kewangan. menentang kuat mkn pizza mula2.

last2 ikut majoriti, ni kan negara demokrasi


*shrek, gulung, slow ngan eyebrow?? sape tuh??

haha, teka gelaran2 tersebut ngan nama2 kitorg

pastu kitorg main r boling.

yg sleknye, aku menghadapi krisis bola

ntah nape ntah, aku perasan yg bola2 kat PAS tuh lubang jari die kecik

bese aku gune bola 13 dh selesa

ni sampai aku terpaksa guna bola 14, seksa woo nk baling

dan last2 aku jumpe bola yg ok (bukan suitable, ok je)

mase balingan ke 5

akhirnye aku dpt no last

satu2nye pemain yg xde spare mahupun strike

wuwuwu~

aidil dpt no 1 walaupun x bese main, giler lah

alias plak berjaya mengconquer anugerah balingan terpantas

dgn balingan terpantasnye selaju 33 km/h

giler la, org len stdrd 20 lebih je

dan anugerah bola terlambat siapa lagi kalu bukan...

FAIZ!!!! yeah! bola paling slownye ialah slaju (err, x laju pun bola tu)

7 km/h

satu2 nye bola dlm angka sa, haha

dan yg xleh bla

bola 7 km/h tu STRIKE!!!

bygkan eh

faiz baling, err tolak bola tu

jln balik ke kerusi pelan2 dan duduk

mase die duduk tu barula bola die kne pin

dan STRIKE!!! argh! mcm magik

* ni la buktinye,tgk yg atas ujung kanan tu (spare), mmg xleh bla

abis tu, kitorg pun balik

hehe, ape yg bestnye, bila balik tuh,

ade bende ni kat atas katil aku, huhu

*dpt 100, haha. kayo den

100 ni sbnanye sbb bank islam bg sempena kecemerlangan dlm spm aritu

rezeki, rezeki, haha, alhamdulillah

hurm, pastu aidil tido umah aku

tu je r.

minggu ni pun xtau nk wat ape

hal jpa dh setel. intec pun sama

menghitung hari je r, menunggu masa

cuti dh nk abis, pasni xtau sibuk ke tak

org kate long-course punye budak x sibuk cam short-course

tgk la camne nanti

setakat tu dulu r

wat post pun sbb ade org cabar, grrr

haha.

ok r, assalamualaikum

6 orang telah berkata....:

EmberPen said...

erm...mula nk g smartlab, ttibe kata tujuannya nk jumpa stayer?
huh? adakah ini suatu permainan sape-ingat-pe-yg-aku-kata-tadi?

waaah, bestnye!
weh, ana nk g kisas esok. hahaha
ada talk utk english.

awe said...

oh..pakai ksut tu boleh xsesat pulak?
haha
mek aku teka
betui 1 bg rm10
shrek-alias
gulun-anas
eyebrow-aidil
slow-fais

betul x?

Annas Alias said...

muhd

haha, aku kate nk gi ke tpt terletaknye smart lab iaitu kisas utk jumpe stayer, haha. mane de men2 tu seme muhd, adoiii.

awe

haha, x sesat r ade peta kat kasut tuh. umah ko pun ade. greenwood kan? haha

haha,ko ni mmg xleh bla r. gelar2 org ni tau aje. tp ko betul 2 je. muahaha. nah, amik rm20. huhu.

ainazirah said...

aku pi hari sabtu.. jumpe bdk2 je.. cg ade 3-4 org.. haha..

tp aku x bercadangla nk pi lagi (even parents aku konfem pi hari mawaddah sabtu ni)

Mohamad Baihaqi bin Mohamad Basri said...

ko kira velocity bola tu mcm mane?

hebat maths...hehe..

Annas Alias said...

ainazirah

ow. eh, mawaddah sabtu ni ek? huhu, konfem sibuknyer. adoiii, baru plan nk gi.

baihaqi

haha, xde nye aku nk wat keje gila gi kire velocity bola tuh. tu auto la bai, kom situ yg kire, haha.